srijeda, 30. ožujka 2011.

America's 'panik tipka' da obrišete telefone demokracije aktivista, narušiti represivnim vladama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/americas-panic-button-to-wipe-phones-of-democracy-activists/:
Dakle, ovdje je na sceni. Ti si se na [centru grada umetnuti ovdje], u potpunosti zanemarujući bilo koje i sve radne obaveze, bacajući molotovljeve koktele na zgradu Državnog ste narasla na mržnju. To je prosvjed u svakom smislu riječi, i ti si prosvjeda trupe preko Twitter i Facebook. To je zapravo nije neuobičajeno slika ovih dana, i dok Amerika nije u promicanju nasilje, to je u održavanju osobne podatke demokracije aktivista siguran. Prema izvješću Reutersa svježi, američki State Department je trenutno u razvoju software-based "panik tipka" koja bi obrišite telefona adresar i greda iz hitne upozorenja kolegama prosvjednicima da su uhićeni. Cilj je da se ovdje štite privatnost onih zarobljenih, dok promoviranje svoje najbolje interese i da drugi znaju da je nevolje varenje. Nema jasan pokazatelj stanja ovdje, ali nešto nam govori da bi bilo korisno jučer za određene regije svijeta.

America's 'panik tipka' da obrišete telefone demokracije aktivista, narušiti represivnih vlada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 23:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar