srijeda, 30. ožujka 2011.

IE9 je energetski najučinkovitije moderne preglednik, prema Microsoft vlastitim ispitivanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/ie9-is-the-most-energy-efficient-modern-browser-according-to-mi/:
Od svih ratišta smo svjedočili u pregledniku ratova, ova je stvarno nikada prešli naše umove prije: energetska efikasnost. Da, vlast učinkovitost komad softvera, a ne hardver, je krišom promatrati od Microsofta kao razlikovanje značajka za svježi novi Internet Explorer 9 . To je bačeno, zajedno top pet najpopularnijih preglednika i stavio ih kroz ciklus mjerila - uključujući Microsoft vlastite FishIE Tank grafike ubrzanja test, ali ne i nešto popularni Adobe Flash - dok je mjerenje koliko snage se koristiti izvan onoga što temeljni Windows 7 sustav treba držati sama ide. Šokantno, IE9 je pobjednik svaki puta i ima slab zaključku da, ako želite dobre baterije, vi ćete biti odlazeći s Internet Explorer. Oh well, da li uzeti u obzir da ih dobro nasmijati ili stvarno vrijedne savjete kupca, ima mnogo više od ove usporedbe potrošnje energije na izvor link ispod.

IE9 je energetski najučinkovitije moderne preglednik, prema Microsoft vlastitim testiranja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 19:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mashable | izvor IEBlog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar