srijeda, 30. ožujka 2011.

Google Street View napadne povijesne znamenitosti, čini nepotrebnim li ikada napustiti kuću

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-street-view-invades-historic-landmarks-makes-it-unnecess/:
Skitnice od Google Street View tim udario opet, ovaj put osvaja klasične francuske i talijanske znamenitosti za Mothership ogromnog grafičkoj zbirci. Kao i danas, da ste u mogućnosti da ispustite vaše malo žuto avatar u Google kartama desno na vrhu, kao poznati locales kao Koloseum u Rimu ili Firenci's Basilica di Santa Maria del Fiore, nakon čega ćete biti prevezeni pravo na njega (ili, u slučaju Colosseum, u njoj) na isti način kao da su sve stare adrese. To slijedi, naravno, Google je uvođenje intrigantne zatvoreni verzija Street View za neke od najprestižnijih svjetskih muzeja nedavno i nastavlja tvrtke trend dovođenja umjetnosti, u ovom slučaju klasične arhitekture, do šire publike. Mi smo samo pitam se što je razlog, rekao je publika će morati napustiti kuću sa svim ovim sjajem na svom prstiju.

Google Street View napadne povijesne znamenitosti, čini nepotrebnim li ikada napustiti kuću prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 07:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službena Google Blog , Google Maps | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar