srijeda, 30. ožujka 2011.

Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:
Ipak waffling preko te banke-drobljenje 4,99 dolara iMovie kupiti? Mi smo ga dobili. Srećom, vi ste održava se dovoljno dugo da slobodno tržište doći i spasiti vas ( opet ) - Vimeo upravo je pokrenula legitimna alternativa u dućan danas App s daleko, daleko više preslatko cijena tag: 0,00 $. Službeni IOS app provjere u na 20.1MB, i nudi mogućnost za upload, upravljati, uređivati ​​i gledati video isječke (kao i one dočarao drugi, naravno). To će nositi uređivanja i slike za SD i HD snimke, a tu je čak i podrška za pauziranje / nastavak slike, dijeljenje putem svoje omiljene web stranice za društveno umrežavanje, i pogled na statistiku - ako ste u tu vrstu narcisoidni stvar. App je gore za iznenadan zahvat dolje u izvor link ispod, i dok smo mi sluh da su neki ljudi udaranje upload okrnuti svaki tako često, sigurni smo v1.0 graditi će biti osvježena u kratkom poretka. Oh, i za ipad i Android kontingenta? Vaš primjerak je na putu, ali pomaže strpljenja traži.

Nastaviti čitanje Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada

Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor iTunes , Vimeo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar