srijeda, 30. ožujka 2011.

Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Očistite i konstantne snage je nešto što mi uzimamo zdravo za gotovo ovdje u Americi. Naravno, vidjeli smo valjanje nesvjesticu u Kaliforniji prije, a da je ispad u sjeveroistočnom natrag u 2003 bio je izrazito uncool, ali oni su iznimka pravilo. Upravo sada mnogi japanski su građani koji se bave problemima energije u svjetlu razornog tsunamija, no u nekim dijelovima Rusije nepouzdani snage je izrazito pouzdan dio dana-to-dan život.

Dakle, ono što će se dogoditi kada se nekoliko stotina tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta prepad u Sočiju u 2014, zajedno s flotila međunarodnih medija i svih najvećih svjetskih sportaša? Zimske olimpijske igre će se dogoditi, a moći će protok. To je, i ona će zahvaljujući tome skroman tražite kontejnera za gore. To se okupili u Ener1 'pogonu izvan s Indianapolis, a to je zapravo div baterija drži nevjerojatna jedan megavat-sat električne energije. To je dovoljno da sok snage 1.000 prosjek domova za sat vremena, ili da djeluje kao majka svih UPS-a. Pridružite nam se za izgled iznutra i video pokazati kako svaki od tih paketa je napravio.

Nastaviti čitanje Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video)

Varalica pod:

Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 13:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar