srijeda, 30. ožujka 2011.

Škripa počinje streaming sve svoje slobodno filmova na Roku, PS3, Sony televizora i Blu-ray playera

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/crackle-starts-streaming-free-movies-to-roku-ps3-sony-tvs-and/:
Sony pucketati je imao više uspješan život, tako daleko od svojih prethodnih iteracija kao i Škarpina , streaming filmova, TV emisije i kratke hlače u raznim uređajima od pokretanja davne '07, a najavio je danas svoj ​​puni knjižnica će biti streaming na PS3, Roku kutije, Sony Blu-ray playeri i Bravia televizora. Širenje puni pristup iz samo Google TV (tu je također android app koje trenutno struje neke od stavki) je uzimanje kredita kao jedini pružatelj nudi besplatno puna dužina pomake uključujući Ghostbusters, B oglas Boys, A Few Good Men, a više za besplatno na ove platforme. Nedostaci su video koji se na vrhovima 480p standardnu ​​definiciju i Hulu-style komercijalnih prekida, ali ako ste apsolutno mora gledati Vikend u Bernies II, bez trošenja bilo koji novac to je opcija - barem dok PS3 preglednik ne pada s out of memory pogreške kao što je to učinio za nas. To nije raditi bolje na više sposoban platformama, tako da provjerite sve detalje u press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje škripa počinje streaming sve svoje slobodno filmova na Roku, PS3, Sony televizora i Blu-ray playera

Škripa počinje streaming sve svoje slobodno filmova na Roku, PS3, Sony televizora i Blu-ray playera prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 ožujak 2011 22:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar