srijeda, 30. ožujka 2011.

Keyglove jaraka QWERTY za jednoručno upravljanje računalom (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/keyglove-ditches-qwerty-for-one-handed-computer-control-video/:
Vidjeli smo neke prilično ambiciozni ruku grijače u naše doba, ali smo prilično sigurni da je ovo jedan uzima tortu. Keyglove je Open Source Hardware (OSHW) projekt koji je namijenjen za uklanjanje onih nezgrapnih tipkovnice i miševi neizvodljiv iz računalstva proces zajedno, umjesto angažiranja niz vodljivi senzora koji, kad dotaknu zajedno, oponašaju pritisak tipke. Mitt je kreator kaže tradicionalnim mobilnim tipkovnica "ili prevelik da bi prijenosni, ili premalen da bude jednostavan za upotrebu", dodajući da njegovo rješenje bi na kraju postao drugi prirode kao slijepo kucanje. Keyglove je Arduino i AVR-powered uređaj koji također uključuje akcelerometar za kontrolu pokrete miša. To je očito potpuno prilagodljiv i omogućava ukupno 60 jedinstven dodir kombinacije - impresivan, siguran, ali to nam je dovoljno dugo da se lik iz kuće tipke na pravu stvar. Ako san svijet pun jednu ruku typists, check out video nakon pauze, ili slijedite link izvor da biste saznali kako možete donirati na projekt.

Nastaviti čitanje Keyglove jaraka QWERTY za jednoručno upravljanje računalom (video)

Keyglove jaraka QWERTY za jednoručno upravljanje računalom (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 21:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Keyglove | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar