srijeda, 30. ožujka 2011.

Tesla tuži Top Gear za klevetu, Novi Stig nedostupna za komentar (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/tesla-sues-top-gear-for-libel-new-stig-unavailable-for-comment/:
Tesla tuži Top Gear za klevetu, New Stig ne može biti postignut za komentar
Ljubitelji pojedinih show sadrži tri sredovječnih muškaraca s nezdravim sklonost za automobile, plus četvrtine pojedinca čiji su interesi prilično više nedostižan, vjerojatno sjećate 2008 epizoda u kojoj se Top Gear ekipa lambasted Tesla Roadster . (Ako ne, osobito niske kvalitete snimanja je ugrađen u nastavku.) Na koji pokazuju, Jeremy Clarkson moglo vidjeti šibanje jedan oko staze, gunđanje o rasponu od samo 55 milja prije nego što pokazuje da automobil bude gurnut u garaži, navodno iz naknade. Nije istina, kaže Tesla, koji je podnio tužbu protiv BBC za klevetu i zlonamjerne laži. Tesla tvrdi da je, između ostalog, dva automobila su pod uvjetom i na svakome barem jedna od njih je bio spreman i voljan. Osim toga, Tesla zna da niti auto ikada pao ispod 25 posto naknade, što znači da je cijeli gura u garaži stvar je, dobro, postavio. Teško je gledati na ovo kao mnogo više od PR potez, Tesla je čeka više od dvije godine u datoteku, ali to ne znači da tužba nije čitljiv. Sada je vrijeme za Beeb roll svoje posade pitome utrke odvjetnika. Neki kažu da njihova odijela su izrađene od vune, te da je njihov aktovke sadrže stvarne gaćice. Svi znamo da je oni jako dobro kompenzira.

Nastaviti čitanje Tesla tuži Top Gear za klevetu, Novi Stig nedostupna za komentar (video)

Tesla tuži Top Gear za klevetu, Novi Stig nedostupna za komentar (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 06:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tesla (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar