srijeda, 23. ožujka 2011.

Japan's prostor Agencija smatra pomoću rakete s umjetnom inteligencijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/japans-space-agency-considers-using-rockets-with-artificial-int/:
Ključna riječ ovdje je očigledno ", smatra," ali to izgleda kao japanske svemirske agencije, JAXA je doista ozbiljno razmišljati o korištenju umjetne inteligencije kako bi poboljšali svoje rakete pokreće. Kao znanstvenik JAXA Yasuhiro Morita objašnjava, za razliku od jednostavno se "automatski" kao rakete su danas, "umjetno inteligentni" rakete će biti u mogućnosti to držati stražu na njeno stanje, utvrditi uzrok kvar, i potencijalno čak i to popraviti sama. Prema JAXA, da ne samo da bi raketa pokreće učinkovitije, ali više troškovno učinkovite i dao smanjena potreba za radnom snagom. To nije samo nove mjere istražuju smanjiti troškove, iako - kao što Space.com izvješća, JAXA novi Epsilon lansirno vozilo također je izgrađen korištenjem manje, ali više naprednih komponenti, koji obećava da neka se preselio u pokretanje jastučić gotovo potpunosti sastavljen. To je trenutno postavljen za pokretanje negdje u 2013, iako to još nije jasno koliko će zapravo biti oslanjajući se na AI ako je takav sustav je staviti na mjesto.

Japan's prostor Agencija smatra pomoću rakete s umjetnom inteligencijom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 00:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Space.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar