srijeda, 23. ožujka 2011.

Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Budućnost meego svibanj ne izgledaju prilično kao sjajna kao što je nekoć, ali ima dosta ljudi i dalje zalaže za to, i Linux Foundation je sada počinju se veći naglasak na jednom području u određenom: pametna televizora. U tu svrhu, to je samo najavio formiranje meego Smart TV Radne skupine, a to je već prijavio prilično nekoliko tvrtki, kao članovi, uključujući i Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs i drugima. Nije iznenađujuće, nema ih puno više nego neke općenitosti u ovom trenutku, no radna skupina se obavezala da će susret dva puta godišnje (prvi sastanak sljedeći mjesec), i to je obećavajuće za "započeti definiranje softverskih komponenti pružanje platforme standardizacije", a također poticanje "konkurentne diferenciranje u segmentu tržišta TV s alatima kao na Qt . " Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na

Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 14:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar