srijeda, 23. ožujka 2011.

Audi Spojite potpisuje ugovor s T-Mobile, iznenađeni kao i ostatak nas AT & T stvar

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/audi-connect-signs-contract-with-t-mobile-surprised-like-the-re/:
Audi Spojite potpisuje ugovor s T-Mobile, iznenađeni kao i ostatak nas AT & T stvar
T-Mobile pretplatnika u ovom trenutku se pripremaju za ono što bi mogao biti novi, plavi vladar , i sada možete računati Audi među redovima onih pitate što je sljedeći. Jučer je tvrtka s prstenovima potpisan s tvrtkom s magenta na vlast svoj ​​Audi Connect sustava na američkim automobilima. To će lansirati prvi sa 2012 Audi A7, gdje će omogućiti bežični prijenos podataka cijev kroz koju automobila MMI infotainment sustav će se srušiti Google Earth slike, Local Search POI, Sirius Prometne informacije, i čak djelovati kao Quattro hotspot za narod na stražnjem sjedalu. Audi nije navedeno koliko ovaj servis će koštati, ali "nije besplatno" zvuči kao siguran kladiti za sada.

Nastaviti čitanje Audi Connect potpisuje ugovor s T-Mobile, iznenađeni kao i ostatak nas AT & T stvar

Audi Spojite potpisuje ugovor s T-Mobile, iznenađeni kao i ostatak nas AT & T stvar prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujak 2011 23:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar