srijeda, 23. ožujka 2011.

Kriket teases CDMA samo Samsung Upuštati, Huawei penjati 2 u CTIA (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/cricket-teases-cdma-only-samsung-indulge-huawei-ascend-2-at-cti/:
Regionalni prijevoznik Kriket iznenađeni na CTIA danas prikazuje off par novih jedinica koje nisu se još - ali oni su u cjevovod za drugo tromjesečje, koje je tvrtka ističe dolazi "vrlo brzo". Prvo se je Huawei penjati 2, koja je - pogodili ste - će biti nastavak na originalni uspne da tvrtka pokrenula prošle godine. Prikaz je još uvijek HVGA; WVGA očito bi bio lijep, ali je kriket obećavajući da će ga pokrenuti na istom sub-$ 150 cijena točku kao prvi model i to je dobio 5 megapixel kamera oko leđa (gore od 3,2 prije).

Zatim se, Prepustite je ljepušan velik dio isti srednjetonca QWERTY Android klizač koji je već lansiran na MetroPCS , ali s jednom velikom razlikom: ovaj nema LTE kompatibilnost (kriket nema žive LTE mreže, nakon svega). Kao i kod penjati 2, mi bi ste radije WVGA zaslon - ovaj je samo HVGA - i četiri fizičke tipke up front čini malo izvan stila, ali Kriket je još uvijek u poziciji gdje svaki novi hardver Android je vrlo dobra stvar. Potražite ga pokrenuti za pod $ 350 - off ugovoru, naravno.

Kriket teases CDMA samo Samsung Upuštati, Huawei penjati 2 u CTIA (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujak 2011 22:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar