srijeda, 23. ožujka 2011.

Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i Powers' operu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
To je već imao svoju premijeru u Monacu prošle godine, ali skladatelj Tod's Machover novoj operi, "Smrt i ovlasti", sada je napokon je napravio Internet to u Sjedinjenim Državama. Zašto smo izvješćivanje o novoj operi (umjesto Opera ) na Engadget? Pa, to samo tako dogodi da značajka "Operabots" na slici gore, koji su pripremile MIT Media Lab . Laboratoriju je također pomogao razviti neke opere druge high-tech komponente, ali čini se kao Operabots su pravi stajanje - oni su "polu-autonomne" i slobodno lutaju oko pozornici tijekom opere, djelujući kao grčki zbor . Nije iznenađujuće, opera se također bavi nekim futurističkim predmet. Ovlasti naslov je Simon Powers, "Bill Gates, Walt Disney-tip" koji odluči prenijeti svoju svijest u "System" prije nego što umre - hijinks onda uslijediti. Oni u Bostonu očito još uvijek može dobiti ulaznice za konačnu izvedbu 25. ožujka - nakon toga kreće na Chicago za četiri predstave između 2. travnja i 10. lipnja. Šef o prošlosti pauze za pregled.

Nastaviti čitanje Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i Powers' operu

Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i ovlasti' opera prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 15:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Scientist | izvor MIT Media Lab | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar