srijeda, 23. ožujka 2011.

DARPA M3 programa kako bi jeftinije, više mobilnih robota za američki ratni stroj

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/darpa-m3-program-to-make-cheaper-more-mobile-robots-for-the-us/:
DARPA , koje vladine crne magije tvornicu da nam je dao leteći Humvee i Hummingbird Spybot , je predstavila svoju novu maksimalnu mobilnost i manipulacija program (M3) program koji planira da stavi nas na brzo pratiti do naših robota budućnosti. M3 ima za cilj poboljšati robotske istraživačke kroz četiri specijalizirane razvojne programe - dizajn alata, izrada, nadzor, i prototip demonstracija - da podjele rada između komercijalnih laboratorija i sveučilišta. Program neće zamijeniti postojeće bionic projekte, ali neki, poput Autonomne Robotski manipulacija (ARM) program će biti omotane u novoj shemi. DARPA očekuje da plan će rezultirati u jeftinija robota superioran u odnosu na one koje danas imamo, ali ne i superiorne čovjeku ... Nadamo se.

DARPA M3 programa kako bi jeftinije, više mobilnih robota za ratni stroj SAD-u prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 00:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Informacije Tjedan | izvor DARPA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar