srijeda, 23. ožujka 2011.

Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje rasponu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/volvos-c30-electric-freezes-north-of-the-arctic-circle-chases/:
Postoje oni predviđaju sudbina i tama za električne automobile kada temperatura pada, a oni steadfastedly rekavši da je frigidna baterije neće biti kraj ceste kada je u pitanju gorivo-besplatan prijevoz. Stvarnosti leži negdje između, ali Volvo je barem radiš pravu stvar: ispitivanje smrznute bale iz svojih C30 Electric put do sjeverno od Arktičkog kruga. Kada stvari dobiti jako hladno automobil može koristiti etanol-powered grijač, kako bi stvari udoban za oba vozača i baterije i na temperaturama do-30C (to je-22F), auto je dokazano da upravljanje raspon 80 km, što je samo krpelja ispod 50 milja. S obzirom na hatchback je ocijenjeno za 100 milja raspona kada toplije to nije baš dobra vijest za Eskim ekolozi koji vole automobile Švedski. Ipak, mora se reći one su prilično ekstremnim uvjetima, kao što je prikazano na video ispod, što uključuje i snimke nekih ekstremnih los uzgojem.

Nastaviti čitanje Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje rasponu (video)

Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje raspona (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi automobili Electric | izvor Volvo (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar