srijeda, 23. ožujka 2011.

LG Optimus 3D otkriva T-Mobile 3G frekvencije u posjetu FCC

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/lg-optimus-3d-reveals-t-mobile-3g-frequencies-in-visit-to-fcc/:
Ako ste AT & T pretplatnik, znat ćete ovaj telefon kao Thrill 4G . A ako vam se dogoditi da se T-Mobile bhakta (da, to su dvije različite skupine dok AT & T & T-Mo pripajanja dovršen), uskoro ćete dobiti priliku da se upoznate s njom previše, jer upravo je skliznuo kroz FCC s podrškom za 3G AWS. Naime, FCC je izbrisan LG 920 smartphone, koji koristan video iz LG sama obavještava nas je Optimus 3D - dual-core OMAP 4 -powered Android ekipa koja je u korijenu cijelu ovu aferu. Vjerojatno ćete dobiti svoje, jedinstveno mrtvački nazivom, ako i kada je pokrenut od strane T-Mobile, na kojem trenutku svaki US prijevoznik bar Verizon će imati 3D smartphone u svojim knjigama. Koliko dugo mislite li da propust će trajati?

[Hvala, Christian]

Nastaviti čitanje LG Optimus 3D otkriva T-Mobile 3G frekvencije u posjetu FCC

LG Optimus 3D otkriva T-Mobile 3G frekvencije u posjetu FCC prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 06:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Unwired View | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar