srijeda, 23. ožujka 2011.

BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/bmw-launches-drivenow-the-premium-car-sharing-service-with-a/:
BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)
Ako vam se svidjela ideja Car2go uslugu smo profilirali nekoliko tjedana natrag, Smart fortwos dostupni za najam po minuti, a neke prilično fancy praćenje apps koji će vam pomoći pronaći ih, ali možda biste željeli voziti nešto malo veća, BMW ima li pokriven. Pa, uz pretpostavku da "ti" su njemački ili barem žive u Njemačkoj. Tvrtka je pokrenula vlastitu uslugu dijeljenja automobila naziva DriveNow. Ovo je jedna naplaćeno kao "nagrada" - iako začudo nitko tvrtke zaista vrhunski modeli će biti ponuđena. To je rekao, i Minis-a serije 1 automobili koje čine početni flote su jedva low-rent, a mi bismo biti posve šokirani ako nadolazeće i3 nije se dodaju u mješavinu niz cestu previše.

Upotreba detalji su još uvijek malo oskudna, ali znamo da je svaki automobil će imati crtica montirana Dell Streak kroz koji korisnici će se prijaviti u nakon otključavanja automobila vrata s RFID-opremljeni članske iskaznice ili čak prikladno obdarena vozačku dozvolu. Iznajmljivanje automobila troškovi 29 centi po minuti, do 14,90 € (oko $ 21) na sat, a bit će i 300 automobila dostupnih na prvi s početkom u Münchenu području. Ako niste u Münchenu to je teško kolačiće za sada, ali BMW je u nadi da su milijun članova širom svijeta do 2020. Možda je jedan od njih će vam biti.

Nastaviti čitanje BMW lansira DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)

BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 13:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar