srijeda, 23. ožujka 2011.

Valve je Gabe Newell nagovještava moguće parom luke do IOS / Android, može biti puše vrući zrak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/valves-gabe-newell-hints-at-possible-steam-port-to-ios-androi/:
Mi bih preporučiti uzimajući to sve sa zdravim zrno soli, za sada, ali prema sretan Para Powered foruma član koji je zabio izlet Valve sjedištu tvrtke s obzirom IOS / Android luka pare. Da, Steam - znate, da je mahnito popularan igra distribucije usluga koja je radi svoj ​​darnedest da uništite maloprodajnog igra prodaje video. Kako se priča ide, Politička Gamer je mogao sjesti s Valve vlastitim Gabe Newell za krpelja, i dok je tema razgovora očito su bili različiti, jedan bod u posebno uvrijeđen naš interes. Navodno, Gabe je potvrdio da je tvrtka "u potrazi IOS / Android platformu za moguće proširenje sa Steam", što čini apsolutnom smislu s obzirom koliko dobro primljena iPod touch i iPhone su po igrače. Za dizanje, Sony Ericsson Xperia Play je samo oko zavoja, a ako Amazon je u mogućnosti to lansirati svoj ​​App Store , zašto ne izgurati igra-centric jedna od ime koje ljudi već znaju i povjerenje? Naravno, razmišljajući mogućnost je daleko drugačiji od ulaganja sredstava u novi proizvod, pa sve dok ne čuju da je potonji definitivno se događa, mi ćemo biti događaj naše najbolje potisnuti naša očekivanja. Poziv je samoodržanje.

Valve je Gabe Newell nagovještava moguće parom luke do IOS / Android, može biti puše vrući zrak prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 16:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Recombu | izvor Parni | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar