nedjelja, 20. ožujka 2011.

Samsung Galaxy S II Mini curenja van za tri, plus Nokia X7, Flyer i playbook Datumi objavljivanja u Velikoj Britaniji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Ne, ne Galaxy Mini , da je low-end Android izbojka - ovaj izgleda kao Samsung manje alternativa nadolazeće Galaxy S II superphone. Mi pravedan je dobio predao UK prijevoznika Tri cijeli proljeće-ljeto postavu, i Android 2,3 slušalica svakako se ističe, da se pretvara minijaturne unatoč 3,7-inčni ekran (mislim Droid ), 1.4GHz procesor (mislim prije tri ) i 21Mbps HSPA + povezivost. Ali to je vrh ledenog brijega u odnosu na ono što je u spremištu za tri - to izgleda kao Nokia X7 je živ, dobro, i za praćenje lipnja puštanje (da ne spominjem LG Optimus 3D), a tablete će pasti previše, s Svibanj donosi HTC Flyer i WiFi samo BlackBerry playbook porinuće u lipnju. Pogledajte naočale i predviđen pokrenuti Windows u našoj galeriji ispod, i pridružite nam se u nadi ovim dokumentima najaviti brze US release.

[Hvala, Anonimni]

Samsung Galaxy S II Mini curenja van za tri, plus Nokia X7, Flyer i playbook puštanje datum u Velikoj Britaniji prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar