nedjelja, 20. ožujka 2011.

Microsoft i Asus show off sve stilski stylus akcija koje možete imati na Eee Škriljevac (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/microsoft-and-asus-show-off-all-the-stylish-stylus-action-you-ca/:
To je godine 2011, ali to možda i biti 2001. Tvrtka koja Bill izgrađen je još uvijek ide strong u potrazi za svojih utemeljitelja san: pen-based tablet računalo . Najnovije, i možda najbolji, izlagača tog ideala je ASUS ' Eee Škriljevac , 12,1-inčni, Core i5 opremljena Windows 7 tableta koja dolazi s Wacom digitizer i posvećena silos u svojoj strani za smještaj koji snijeg-bijele stylus. Bluetooth tipkovnica također dolazi u kutiji, vodeći Microsoft ga opisuju kao uređaj koji je istovremeno "vrlo PC" i "ne vrlo računalo." Da biste razumjeli što Redmond brainboxes znači ova prividna slučaju doublethink, napraviti svoj put prošlosti break i upiti sve video akcije.

Nastaviti čitanje Microsoft i Asus show off sve stilski stylus akcija koje možete imati na Eee Škriljevac (video)

Microsoft i Asus show off sve stilski stylus akcija koje možete imati na Eee Škriljevac (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20. ožujka 2011 04:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar