nedjelja, 20. ožujka 2011.

Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje
Ljudi koji vole dati automobila imaju tendenciju da drže da je auto za neko vrijeme, duže nego što bi trebao ponekad, ali to nije uvijek opcija. Ponekad morate ga vratiti, a takav je slučaj i za 40 "pioniri" koji su među prvima dobili svoje rukavice bez prstiju i na bums u električni prototip Mini E u Velikoj Britaniji. Ta flota test vozila je pozvan natrag kući, ali srećom ne trpjeti istu sudbinu podsjetio GM EV1 - od kojih je većina slomiti u 90-ih. Umjesto toga, većina tih Minis će pronaći nove domove među korporativnim voznim parkom, iako je program testiranja sam je u velikoj mjeri više. Iz tog programa BMW saznao da je većina vozača slagali sasvim u redu, unatoč potpuni nedostatak javnih stanica za punjenje, iako su neki rekao hladno temps staviti uvijati na vozačke navike - moguće kontrapunkt na jedan EV Mini tester na ovoj strani ribnjak pronađen. Sve što podaci se koristi za prilagodbu nadolazeće BMW-i3, koje smo već vidjeli oko hooning u neke prilično leden vrijeme, ali neće biti vidljiv hooning na javnim ulicama do 2013 ili tako.

Mini E ogledu završava za 40 testeri pretraživanja za novi automobil počinje prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20. ožujka 2011 00:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Njemački Auto Scene | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar