nedjelja, 20. ožujka 2011.

HTC Thunderbolt ukorijenjene za pravi, zaključan kartoteka gotovo ukiseljenog posao

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-rooted-for-real-locked-files-nearly-sour-the-de/:
Oni su mislili da će to biti lako , ali oni su bili u krivu - AndIRC programeri navodno proveo zadnjih 72 sata priprema novi HTC Thunderbolt za prilagođene ROM-ove. Danas, oni se pojavljuju kao pobjednik, ali to je gorka pobjeda, jer bi to moglo značiti kraj općenito haker-friendly doba od ljudi na HTC. Dok su uređaji iz Tajvanski proizvođač tradicionalno su lako promijeniti, hakerska zajednica naći Verizon's LTE borac u potpunosti zaključan dolje, uz potpisan kernel, potpisan oporavak sliku i potpisan bootloader. FOF. Naravno, ako ste samo u potrazi za način da overclock vašeg Thunderbolt, vjerojatno ne zanima sve to. Naći ćete sve (iznimno poduži) upute što trebate na Android policije. Samo budite oprezni vani!

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje HTC Thunderbolt ukorijenjene za pravi, zaključan kartoteka gotovo ukiseljenog posao

HTC Thunderbolt ukorijenjene za pravi, zaključan kartoteka gotovo ukiseljenog posao prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 20:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar