nedjelja, 20. ožujka 2011.

Sony lukavost VAIOs s krom OS, vanjski GPU i Thunderbolt tech?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/19/sony-crafting-vaios-with-chrome-os-external-gpus-and-thunderbol/:
Sony top-tajna prototip laboratorije moraju biti takta sati kao lud, kao što je Sony Insider izvješća da tvrtka ima još dva iznenađenja - osim za PlayStation tableta , dual-screen preklopni i klizni PC , tvor radi ima kuhanog gore Chrome OS prijenosno računalo i "VAIO Hybrid PC" koji prkosi bilo kakve smislene objašnjenje u samo tri riječi. OS uređaj Chrome navodno je po uzoru na Googleov vlastiti Cr-48 referentni dizajn s približno istih dimenzija, a tipkovnica, ali oh-tako-malo manji 11,6-inčni zaslon, a NVIDIA Tegra 2 prikazivati ​​show uz 1GB RAM-a i 16GB flash skladištenje. Sony je pucnjava za osam sati trajanja baterije, te težine od samo 2,2 £.

Sve to blijedi u usporedbi s onim što Sony je planirala za to "Hybrid PC-u,", iako. Publikacija kaže mi smo gledajući tanki-i-svjetlo Core i7 prijenosno računalo s nevjerojatnim 8 do 16,5 sati baterija život, Intel Thunderbolt i unutarnje SSD, od kojih svi čepovi u dock neke vrste koji dodaje Blu- ray snimač i vanjske grafike (AMD) za igranje i multimediju. Mi ne imati bilo koji dokaz ili slike u ovom trenutku, ali to zvuči kao nešto vrlo veliko i priče, i samo vrsta stvar koja Intel je govoriti o tome da je moguće uz 10Gbps propusnosti da Thunderbolt donosi.

Sony lukavost VAIOs s krom OS, vanjski GPU i Thunderbolt tech? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 19 ožujak 2011 19:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Insider | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar