nedjelja, 20. ožujka 2011.

Gates, Bosch i NuVinci kombinirati kako bi pedala-pomoći e-bike pojam, a ne Voltron

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:
Ima onih koji žele električnih bicikala koji će vas baciti dolje na cestu na 40mph na twist gas, i ima onih koji vjeruju pedaline biti ugodan dovoljno, ali bi željeli manje naporan biciklizam iskustvo. Ako vam se član stupcu B, poslušajte, jer je Gates, NuVinci, i Bosch su stvorili e-bike koncept koji će zadovoljiti vašu dva kotača potrebe prijevoza. Gates isporučuje svoje Carbon električni pogon remenom, NuVinci donijeli svoje N360 Bezstupnjevito planetarni koncentrator, i Bosch bacio u baterije i sustav kontrole kako bi bicikl ljepote. Pogonski sklop je postavljen da vozače pedala-pomoći sa četiri postavke koje idu od Lance na lijen, ovisno o vašem raspoloženju. Na Procijenjena cijena 2600 € - 3200 € ($ 3,680 - $ 4,530), morat ćete bankovni račun usporediv sedam puta prvak Le Tour treba OEM pokupiti dizajn.

Gates, Bosch i NuVinci kombinirati kako bi pedala-pomoći e-bike pojam, a ne Voltron prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20. ožujka 2011 11:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Gates | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar