nedjelja, 20. ožujka 2011.

AT & T guta T-Mobile stvoriti SAD-u 'najveći prijevoznik

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:

U posljednjih nekoliko mjeseci, T-Mobile reklama je kojom se u AT & T, kritizirajući prijevoznika za hobbling vruće telefonske mreže sa sporim brzinama. Ili da je oblik flert, ili AT & T je odlučio da je potrebno na šutnju one reklame jednom i za sve. Danas, AT & T najavila 39 milijarde dolara nositi s T-Mobile's nadređena tvrtka, Deutsche Telekom, koji će vidjeti T-Mobile korisnika i infrastrukturi postati dio AT & T, stvarajući SAD-u 'najveći staničnih prijevoznika, a jedina ponuda mobitela.

Za Deutsche Telekom, bave rješava puno problema s kojima T-Mobile s kojima se suočavaju kao četvrti po veličini prijevoznika. Ona više ne mora održavati veliku mrežu i malo infrastrukture za podršku manjih prijevoznika baze, a ne će se suočiti s ogromnim troškovima nadogradnje koje infrastrukture za dolazak 4G LTE standard. T-Mobile je bio samo jedan od velikih prijevoznika neće imati jasan 4G plan u mjesto, AT & T i Verizon su se obvezale na LTE, dok Sprint je guranje WiMax.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar