nedjelja, 20. ožujka 2011.

Nanoparticle tinte za ispis 3D antene "reda veličine" bolje od svoje dosadne 2D antena

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/nanoparticle-inks-print-3d-antennas-orders-of-magnitude-better/:
Nanoparticle tinte za ispis 3D antene "reda veličine" bolje od svoje dosadne 2D antena
Ako želite bolji mobitel prijem je vrijeme da ide malo ili otići kući, s istraživačima na University of Illinois dolaze s nanostupanjskim tiskarske tehnike koji omogućuje stvaranje tzv 3D antene. Naravno, osim ako ste lov za signal u Flatland sve antene su na neki stupanj trodimenzionalni, ali ti odojak su tiskani koristeći srebrna tinta nanočesticama na zakrivljenim podloge, kao što je prikazano gore onamo. Rezultat komponente "pokazuju izvedbi koje su reda veličine bolji od onih ostvaruju unipol antena dizajna." U stvari ove kreacije, rekao je da pristup Chu-Harrington Granica teorijske performanse u antenu. Najvažnije? Oni izgledaju prilično darned cool. Sramota oni vjerojatno ćete naći sebe tucked daleko unutar uređaja podvozje - kad god su oni zapravo idu u proizvodnju.

Nastaviti čitanje nanoparticle tinte za ispis 3D antene "reda veličine" bolje od svoje dosadne 2D antena

Nanoparticle tinte za ispis 3D antene "reda veličine" bolje od svoje dosadne 2D antene prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 20. ožujak 2011 01:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daily Tech | izvor University of Illinois | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar