srijeda, 16. ožujka 2011.

Staples 'škriljevca od lista curi van, potvrđuje Samsung 8,9-incher i HP Opal?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/staples-slate-of-slates-leaks-out-corrobrates-samsungs-8-9-in/:
Za više od mjesec dana, mi smo održao na dokument - navodno tableta vodič Staples - koji je bio u potrazi sve krivo dani lete. Tablet puštanje datum je prerano, i cijene su bile daleko previsoka, koji su nas mislim da je bilo krivotvorina ili krajnje zastarjela. (Znatiželjni? Pogledajte naš primjerak nakon pauze.) Ovaj tjedan je, međutim, Droid-Life objavio daleko više vjerojatno u potrazi kopiju vrlo istu stvar, koja čini se da obje prilično nedavna i prilično zanimljiv. Vidjet ćete da je Samsung je 8,9-inčni Galaxy kartica čini kameja, baš kao i 7-inčni HP Opal smo vam rekli o početkom ove godine, a oba BlackBerry playbook i Dell Streak 7's nastupa uskladiti sa nedavnim glasinama koje smo vidjeli. Samo nepodobni elan grupe je datum izlaska za travanj Motorola Xoom WiFi, koji se oglasi klin za 27. ožujka . Ostatak je praktički tko je tko od nadolazeće tablete, pa ćemo vas rado poštedio puni stap od glasina mlin. Ako želite znati što znamo o puno, jednostavno pogledajte naše pokrivenost u nastavku.

Pročitajte - HTC Flyer
Pročitajte - Dell Streak 10
Pročitajte - Acer Iconia Tab
Pročitajte - Toshiba je neimenovani Tegra 2 / Saće tableta
Pročitajte - HP Popipati

[Hvala, Billy F.]

Nastaviti čitanje Staples 'škriljevac od lista curi van, potvrđuje Samsung 8,9-incher i HP Opal?

Staples 'škriljevca od lista curi van, potvrđuje Samsung 8,9-incher i HP Opal? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 20:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar