srijeda, 16. ožujka 2011.

LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnosima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Jeste li ikada htjeli reći svoje najmilije kako zahvalan (ili nezahvalan) koje su za svoj "lunch paketa", ali ne i ljut na vlasništvo neugodan licem-u-lice dijalog o tome? Pa, sada možete! Istraživačka skupina na Sveučilištu Ochanomizu, Japan sjeckan gore nerdy ručak kutija - koja se sastoji od Creative web kameru i Viliv S5 MID - samo za ovu svrhu. Ideja je da kada se otvore, kamera će započeti snimanje okviru priprema kod kuće, a kada je otvorena opet na poslu, on automatski pokreće reprodukciju snimke priprema, a istovremeno snimanje restoran munching daleko. Očito, možete baciti u povremenim "oishii" i "arigatō", dok ste na njemu. Zvuči kao savršen poklon za mladence, ako nas pitate. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnosima

LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnose prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo , DigInfo | izvor LunchCommunicator | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar