srijeda, 16. ožujka 2011.

Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
To dolazi malo kasno u igri jer će mnoge od tih modela su već počeo isporučivati ​​, no Samsung je napokon vidio u formi da bi se otkrilo cijene i približni datumi isporuke za 2011 HDTV (i LCD i plazma), Blu-ray playera i kućnog kina u okviru sustava. Nema iznenađenja što se tiče mogućnosti od onog što smo vidjeli na CES-u i plazma i LCD HDTV linije su novi tanak bezeled modela, s novim LED rasvjeta tehnologija za LCD i "Real Black" paneli za plazme koji su narasli inča u veličini ove godine. U međuvremenu, Blu-ray playerima očekivano imati stečen slimmer i brže čizma gore u samo tri sekunde. 3D i Smart TV značajke standardne su na većini novih proizvoda ovaj put okolo, provjeriti nakon pauze za više detalja o tome što je novo i koliko oni će trošak za start out.

Nastaviti čitanje Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB

Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung (plazma) , LCD , Blu-ray , HTIB | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar