srijeda, 16. ožujka 2011.

Cobra iRadar detekcijski sustav Android dolazi sljedeći mjesec

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/cobra-iradar-detection-system-coming-to-android-next-month/:
iPhone korisnici su u mogućnosti da se izbjegne brzo oružje koristeći radar Cobra's iRadar sustava od kraja prošle godine, i to izgleda kao android korisnici uskoro će napokon moći dobiti u na akt, kao dobro. Cobra koriste gdgt Live događaj na SXSW objaviti da iRadar će biti dostupna za Android telefone negdje u travnju. Koji se sastoji od standardnih crtica montirana radar detektor i, naravno, app, koji se također koristi prednosti svog telefona izgrađen-in GPS mogućnosti pružiti upozorenja foto provođenje zona i drugih potencijalnih prepreka za svoju nesposobnost da voziti 55 - ti ćemo očito još uskoro moći podijeliti radara upozorenja s ostalim iRadar korisnicima. Šef o prošlosti pauzu za video iPhone inačici.

Nastaviti čitanje Cobra sustav detekcije iRadar dolazi android sljedećeg mjeseca

Cobra iRadar detekcijski sustav Android dolazi sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujka 2011 22:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Translogic | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar