srijeda, 16. ožujka 2011.

Netflix glasine da potrošiti 100 milijuna dolara ili više outbidding kabelskim mrežama za jedan novi TV show

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/netflix-rumored-to-spend-100-million-or-more-outbidding-cable-n/:
Dok Netflix CEO Reed Hastings je predložila tvrtka bi se izbjeglo dobivanje u sadržaja poslovanje, Rok za prijavu Hollywood izvješća koje je nadmašiti kabel kanala kao što su HBO i AMC za novi David Fincher dramu glumi Kevin Spacey pod nazivom House of Cards. Post ide na pokazuju da posao još se pregovara, ali Netflix će biti na udicu za dvije sezone koji bi mogao koštati više nego 100 milijuna dolara. Trenutno Netflix je u istoj razini s gotovinom od svojih 20 milijuna jake baze pretplatnika, ali do sada je usmjerena na jačanje to je 8 $ / mjesečno streaming paketa po potrošnji o količini, a ne nužno i kvalitetu novih sadržaja čak i nakon što se bavi relativnosti Mediji i Epix . Nositi kao što je ovaj u potpunosti mijenja stvari i stavlja ga direktno u konkurenciji sa pay-tv biz, ali ćemo pričekati i saznati koliko je točno prije nego glasina stavljajući se mrtva straža za HBO, Showtime i ostalo.

Netflix glasine da potrošiti 100 milijuna dolara ili više outbidding kabelskim mrežama za jednu novu TV emisiju prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujka 2011 20:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Poslovni Insider | izvor Rok Hollywood | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar