srijeda, 16. ožujka 2011.

TomTom stavlja HD Promet usluga podataka u pregledniku, omogućuje svima ga koristiti za besplatno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/tomtom-puts-its-hd-traffic-service-data-in-a-browser-lets-every/:
TomTom stavlja HD Promet usluga podataka u pregledniku, omogućuje svima ga koristiti za besplatno
Mi smo stečen izgubljen i nađe svoj ​​put kući opet ljubaznost od mnogih sustava za navigaciju tijekom godina, ali ako ikad nismo borili ne samo zbunjujuće prometnicama, ali i nepredvidivim uzorke prometa to je TomTom želimo na našoj strani. HD Promet usluga tvrtka nudi uvijek-na licu mjesta, a sada možete pristupiti da se stalno ažuriraju-i zapravo prilično detaljne podatke iz svog web preglednika. Međutim, tu je ulov: sada je dostupna samo u Europi i Južnoj Africi. Također, sučelje je pomalo nezgrapnih. Oh, i prezentacija nije ni približno tako lijepo kao na tvrtku mobilne aplikacije. Ali, to je sve besplatno, i tako da stvarno ne mogu žaliti previše o bilo kojem od toga. Puni detalji u PR u nastavku.

Nastaviti čitanje TomTom stavlja HD Promet usluga podataka u web-pregledniku, omogućuje svima ga koristiti za besplatno

TomTom stavlja HD Promet usluga podataka u pregledniku, omogućuje svima ga koristiti za besplatno prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 00:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TomTom | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar