srijeda, 16. ožujka 2011.

Google kupuje Zelena papagaj Slike, žele napraviti YouTube vids lakše na oči

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/google-buys-green-parrot-pictures-looking-to-make-youtube-vids/:
Ako ne možete to popraviti, kupiti netko tko može. To mora biti Google opravdanje iza ove najnovije akvizicije, kao vlasnik YouTube je upravo kupio Zeleni papagaj Pictures, tvrtka bavi isključivo s jačanje i poboljšanje kvalitete video sadržaja. Kroz korištenje neke fancy kretanja predviđanje algoritmi, irski početak je bio u mogućnosti izgraditi ime za sebe u proteklih nekoliko godina, a sada to je bio snapped up by najveća riba u online video oceana. Uklanjanje treperenja, buke i mrlja od loše izvršava snimaka zvuči lijepo, ali mi smo najviše uzbuđeni Green Parrot je značajka video stabilizacija. Uz sve cameraphone video bitak upload danas, postoji obilje potresanja fotoaparata naseljavanja YouTubea arhiva, i dodatak kao moćan post-produkciju tehnika izgleda kao pravi blagodat za nas. Check out video demo stabilizacije algoritma i Zelena Parrotovoj druge tehnologije u nastavku.

Nastaviti čitanje Google kupuje Zeleni papagaj Slike, žele napraviti YouTube vids lakše na oči

Google kupuje Zelena papagaj Slike, žele napraviti YouTube vids lakše na oči prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 07:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar