srijeda, 16. ožujka 2011.

Piratstvo je problem 'globalne cijene,' ne izvršenje, tvrdi novo izvješće

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/piracy-is-a-problem-of-global-pricing-not-enforcement-claims/:
Smart kolačiće u Social Science Research Council proveo tri godine istraživanje medija i softverskog piratstva u tzv gospodarstava u nastajanju - zemlje poput Brazila, Rusije, Indije i Meksika - koja je prošlog tjedna rezultirala je opširno izvješće s ciljem uspostave trendova i uzroci neovlaštenog potrošnje intelektualnog vlasništva. Glavna tema izvještaja je da sve strože provođenje prava intelektualnog vlasništva pokazao nedjelotvornim u suprotstavljanju raste plima sadržaja piratstva, te je umjesto toga problem "globalne cijene" koje treba rješavati na prvom mjestu. Sadržaj distributera primarna briga je tvrdio da je zaštita postojećih struktura cijene u honeypot naroda Zapadne Europe i Sjeverne Amerike, što je rezultiralo u cijenama u lokalima poput istočne Europe i Južne Amerike umjetno napumpana u odnosu na kupovnu moć stanovništva . Prema tome, stisnuo od kupnje medija legalan način, potrošači su našli nacrtana na, erm, sivlje kraju tržište zasititi svoje potrebe u pogledu zabave. Postoji mnogo više na ovo izvješće, uključujući i predloženo rješenje o utvrđivanju tih slomljena ekonomije, ali ćete morati provjeriti linkove ispod za punu kašičica.

Piratstvo je problem 'globalne cijene,' ne izvršenje, tvrdi novo izvješće prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 19:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Social Science Research Council | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar