srijeda, 16. ožujka 2011.

Verizon nudi neograničene LTE podatke plan za HTC Thunderbolt, nemojte očekivati ​​da će staviti oko

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/verizon-offers-unlimited-lte-data-plan-for-htc-thunderbolt-don/:
Verizon Wireless prestaje biti skroman, potvrđuje Thunderbolt za 17. ožujka na 249,99 dolara
Verizon execs su jasno kao kristal da neograničeno smartphone podaci će slijediti dodo - možda čim kao ljeto ove godine - ali u međuvremenu možete popiti ispuniti od najboljih kao HTC Thunderbolt će lansirati ovog četvrtka s neograničenim LTE podatke plana. Iako smo bez garancije koliko dugo će trajati, ili možete li djed 30 $ mjesečno opciju u veći i bolji uređaji niz cestu, to otvoriti cijeli novi drvored prilika za Thunderbolt. S obzirom da Verizon's 4G USB modema vrhu se na za 10GB LTE podataka za $ 80 mjesečno , HTC slušalica upravo postao najmoćniji, pristupačne MiFi vam eventualno mogli posjedovati. Pretpostavljajući baterije je pristojan, naravno. Nađi puni PR u nastavku.

Nastaviti čitanje Verizon nudi neograničene LTE podatke plan za HTC Thunderbolt, nemojte očekivati ​​da će staviti oko

Verizon nudi neograničene LTE podatke plan za HTC Thunderbolt, nemojte očekivati ​​da će staviti oko prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 18:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar