utorak, 22. veljače 2011.

Novi high-res slike mogao napraviti biopsija zastarjela, liječnici i dalje za rezanje u međuvremenu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/new-high-res-imaging-could-make-biopsies-obsolete-doctors-still/:
Pa možda istinabog-to-život Innerspace je još nekoliko godina off, ali profesor na University of Rochester je razvio način da se visoke rezolucije 3D slike ispod površine kože, potencijalno eliminirajući potrebu za biopsije u otkrivanje raka . Profesor Jannick Rolland stvorio prototip koji koristi tekući leće , u kojoj kapi vode zamjenjuje standardni objektiv stakla, u suradnji s blizu infracrvenog svjetla, da se tisuće slika na različitim dubinama. Te slike zatim se kombiniraju stvoriti jasan, 3D renderiranje onoga što se nalazi do jednog milimetra ispod epiderme. Metoda je već testiran na livings bića, ali je vjerojatno daleko od čineći ga na vaše ordinacije, što znači da je off na giljotinu za koje Pangea obliku krtica ste bili na branje.

Novi high-res slike mogao napraviti biopsija zastarjela, liječnici i dalje za rezanje u međuvremenu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 21:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor University of Rochester | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar