utorak, 22. veljače 2011.

Activision i Sega show off Wappy Dog dogbot / Nintento DS igre na Toy Fair 2011

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/activision-and-sega-show-off-wappy-dog-dogbot-nintento-ds-game/:
Toy Fair 2011 je ne sasvim kao velika stvar što reći, HZZ ili MWC , ali još uvijek ima svoj sajam udio od nifty igračka gadgeta. Jedan dragulj show je Sega's Wappy Dog igračku koja komunicira s s Activision je Nintendo DS naslov istog imena. U što iznosi logičan evolucijski zaključak umjetnik nekad poznat kao Tamagotchi , Wappy Pas omogućava ljudi komunicirati sa svojim kućnim ljubimcima, ne samo digitalnim putem DS, ali i igranje sa i obuku svoje pseto je robotsko dvojnika. Nakon što je igranje s DS-om Wappy, igra automatski sinkronizira s igračka bot ga čuvati od razvoja multiple poremećaj ličnosti. Iako je trenutno prototip, igračka može plesati (nadamo se s malo više flava od svojih iDog rođak), cvili, i kora kao odgovor na vašeg djeteta interakcije, te je slated za puštanje ove jeseni po nepoznatom cijeni. Nema potrebe da nas zahvaliti za pronalaženje vaš sljedeći obiteljski ljubimac.

Activision i Sega show off Wappy Dog dogbot / Nintento DS igre na Toy Fair 2011 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 19:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Consumer Reports | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar