utorak, 22. veljače 2011.

Minecraft dokumentarac dobiva 20 minute pregled, treba da se čip za gotov proizvod

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/minecraft-documentary-gets-a-20-minute-preview-needs-you-to-chi/:
Volite li Minecraft ? Čekaj, ne odgovor. Mi znamo odgovor. Pa, znamo kako se osjećate - i tako učiniti narod na 2 igrača Productions, documentarians koji su donijeli ti ekstra-posebno chiptune film, ponovno oblikovanje planeta . Sklepan ekipa filmaša je još jednom otišao natrag na posao, ovaj put s naglaskom na njihovu pažnju gaming fenomen i njen tvorac, Markus "usjek" Persson, u projekt pod nazivom Minecraft: Priča o Mojang. 2 igrača je uzeti svoj projekt na ulice (i po ulicama mislimo na Internet) slanjem 20 minuta teaser predstojeće dokumentarne, i molba za financiranje putem Kickstarter. Samo mislite, bi mogao biti tvoj vrlo vlastiti holivudski mogul. Tu su sve vrste dobar za one koji poloze u gotovini, na primjer, ako zalog više od 2.500 dolara, vi ćete dobiti stvarnu podići sjekiru montiran na stalak potpisao Mojang tima. A za 10.000 dolara? Možete dobiti kredit izvršni producent i vlastiti profil na IMDB stranicu. Projekt je težio za 150.000 dolara sredstava, a već je postigao 22.048 $ (u vrijeme pisanja ovoga članka), s 32 dani to ići. Ako ste bili ozbiljni o tome što je rekao ranije, kada je u pitanju Minecraft, vi dugujete to za sebe da stavite svoj novac gdje virtualni usta. Također možete pogledati teaser isječak nakon pauze - i da neće trošak vam jeftinom.

Nastaviti čitanje Minecraft dokumentarac dobiva 20 minute pregled, vas treba čip za gotov proizvod

Minecraft dokumentarac dobiva 20 minute pregled, treba da se čip za gotov proizvod prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 23:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Kickstarter | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar