utorak, 22. veljače 2011.

Apple nova pretplata pravila sada traumatično programere, previše

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2VczVoNPJ70/apple-new-subscription-rules-now-upsetting-developers-too.ars:

Iako izdavači imaju neke uhvatio za glavu i Primijeniti na 'nov pravila u vezi pretplate na temelju sadržaja , određene programeri počinju osjećati patiti kao dobro. Arc90, developer usluge Podjela web, Apple je preuzeo zadatak da za odbijanje Podjela's native IOS klijent na temelju toga ne pridržavaju novih pravila pretplate. Keyone Productions, stvoritelja TinyGrab, također je odlučio da nije ni završiti razvija svoju IOS app, tvrdeći Appleov pravila su toliko zbunjujući da je nemoguće za tvrtke kako bi "prihvatljiv" app.

Arc90's Rich Ziade napisao " otvoreno pismo "za Apple nakon primitka obavijesti odbacivanja za čitljivost. Podjela servis radi preko malo JavaScript kôd koji reformats web stranice u jednostavan za čitanje format koji traka iz oglasa i drugih elemenata ne odnose na glavni tekst. Tvrtka je nedavno pokrenula web-based usluge pretplate u kojoj 70 posto novca prikupljeno je isplaćuje izdavači web-mjesta na temelju sadržaja koji svojim pretplatnicima čitanje navodno plaćati oni izdavači za izgubljeni prihod od oglasa. Podjela drži preostalih 30 posto.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar