utorak, 22. veljače 2011.

Zune Insider podsjeća da Zune nije mrtav, najavljuje Zune HD lansirati u Kanadi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/zune-insider-reminds-that-zune-isnt-dead-announces-zune-hd-lau/:
Zune Insider podsjeća da Zune nije mrtav, najavljuje Zune HD lansirati u Kanadi
Mi još uvijek imamo samo službeni non-demanti iz tvrtke Microsoft o nastavila život u ime " Zune "kao brand, ali sada imamo Zune Insider govoreći:" Zune nije mrtav. " Doista smo već znali da, ali pitanje je što dolazi u budućnosti s Windows Phone naizgled uzimajući sve tvrtke pozornost kasno. Budućnosti, mi još uvijek ne znaju o tome, ali mi imamo neke vijesti o ovome za Kanađani: Zune HD ! Da, naši prijateljski susjedi na sjeveru ne treba više gledati jug kupiti Microsoft 'najnoviji ulazak u Zune serija - iako je "najnoviji" je pomalo tužan oznaka za hardver koji je objavljen u 2009 . Međutim, postoji još uvijek nije tržište na raspolaganju: to strogo će biti afera BYO tunage za sada.

Zune Insider podsjeća da Zune nije mrtav, najavljuje Zune HD lansirati u Kanadi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 18:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZuneSpring | izvor Zune Insider | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar