utorak, 22. veljače 2011.

Samsung's Epic 4G Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsung-epic-4gs-froyo-update-now-available-no-need-to-wait-fo/:
Samsung očito odlučili da je napravio Epic 4G vlasnika pričekamo dovoljno dugo i tukao Sprint planirano OTA puštanje raspored na bušiti po nekoliko sati, postavljanje EB13 graditi koja će ažurirati svoj telefon da Froyo na svojoj web lokaciji za podršku. Kliknite na link za izvor. Exe pokrenuti iz spojenog računala i nadogradnja preko USB (za ukorijenjeni i unrooted uređaja podjednako, trčanje bilo koji software ranije graditi), ili odaberite Mac link za update.zip datoteku koja se može pokrenuti izravno iz telefona SD kartice (stock uređaje instalirana najnovija DI18 graditi samo.) Vi ćete biti vraćanja uređaja na prazno škriljevca ili način kako bi bili sigurni da ste napravili backup sve važne SMS-a unaprijed. Do sada je od početka prikazivanja upgraders na XDA Developers-sugeriraju primjetna performansi, ali i druge postova ukazuju na pesky greške kao što su vrijeme, bez usluga pražnjenje akumulatora su još uvijek vješanje oko, proviriti puna puštanje bilješke nakon pauze.

Nastaviti čitanje SAM-ovi Epic 4G je Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA

Samsung's Epic 4G Froyo ažurirati sada na raspolaganju, ne treba čekati za OTA prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21 veljača 2011 22:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung centra za preuzimanje | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar