utorak, 22. veljače 2011.

Minecraft za IOS potvrđeno, lov nastavlja za slobodno vrijeme za rasipanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/22/minecraft-for-ios-confirmed-the-hunt-resumes-for-free-time-to-s/:
Znate sve to vrijeme ste bili na gubit Angry Ptice HD? Izgleda kao tvoj leteći prijatelji mogu imati društvo, kada dođe vrijeme da se, um ... ubiti vrijeme, kao i Markus Persson je potvrdio da Gamasutra da IOS luka nalazi "u djelima." To znači da službeni Minecraft izgraditi će se uskoro pojaviti u Apple App Store, iPhone i sa ipad verzije ukazivao na. Aron Neiminen, novi zaposliti Mojang tim, odgovoran je za luku, i ako sve ide dobro, to će biti pustiti kasnije tijekom godine. Persson je također potvrdio da IOS verzije neće dobiti svaki ažurirati da originalni preglednik / download verzije dobiti, ali da će biti "odobrava značajke koje imaju smisla za touchscreen platformi." Podignite ruku ispod ako ste vrtoglav izvan kontrole.

Minecraft za IOS potvrđeno, lov nastavlja za slobodno vrijeme za rasipanje prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. veljača 2011 01:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gamerant | izvor Gamasutra | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar