utorak, 15. veljače 2011.

Google Chrome role ekstenzija koja vam omogućuje blokiranje web stranice iz rezultata pretraživanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/google-rolls-out-chrome-extension-that-lets-you-block-sites-from/:
Dosta Vam je čekanja za Google i njegove algoritme za filtriranje sadržaja farmi i drugih sjenovitih mjesta iz svojih rezultata pretraživanja? Tada ćete se sada napokon može uzeti stvari u svoje ruke zahvaljujući "eksperimentalne" produžetak da Google je upravo napravio na raspolaganju za svoj Chrome web preglednik. To radi o što izravno što možete i očekivati - jednom instaliran, jednostavno ćete vidjeti link na blok mjesto uz svaki rezultat pretraživanja, a također ćete biti u mogućnosti da deblokira web stranice u bilo koje vrijeme ako odete malo u moru. Što je najzanimljivije, međutim, da Google kaže da će studij povratne informacije dobiva od proširenja i da će uzeti u obzir koristeći ga kao potencijalni signal za rangiranje rezultata pretraživanja.

Google Chrome role ekstenzija koja vam omogućuje blokiranje web stranice iz rezultata pretraživanja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 21:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službena Google Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar