utorak, 15. veljače 2011.

HTC pokreće 1.5GHz, 7-inčni Flyer u tabletama ratova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/htc-launches-into-tablet-wars-with-1-5ghz-7-inch-flyer/:
Boy oh boy, HTC ulazi tableta arenu s prilično prasak. Tvrtka je upravo snimljen oblozi off svojim potpuno novi 7-inčni Flyer Android tableta, koji touts 1.5GHz single-core CPU, 1GB RAM-a plus 32GB bljesak uskladištenje, unibody konstrukcija aluminija, 1024 x 600 rezoluciju, tableta- optimiziranoj verziji smisla, i ... što je ovo, pritisak-osjetljivih kapacitivni igle ! HTC Scribe zaštitni znak vidjeli smo plutajuæi okolo u pravnim vodama ispostavilo da se ne marke za tablete, to je zapravo naziv HTC daje tehnologije omogućuje ono što ona naziva "revolucionarni olovkom iskustvo." Ostale pojedinosti uključuju 5 megapixel kamera na poleđini uparen s 1,3 megapiksela elementa up front, 4000mAh baterija ocijenjeno da traje četiri sata neprekidnog reprodukcije videa, i proširivost memorije putem microSD kartice.

Flyer će brod u Q2 2011 sa Android Gingerbread 2. 4 na brodu. HTC kaže da će se razlikovati od 2,3 do krajnjeg korisnika tiče, iako svi znamo da to neće biti sasvim kao dobri kao 3,0 stvari . Mi smo rekli da se ne brinem, međutim, budući da nova verzija Sense se upoznao s Flyer će biti žarište tvrtke softvera nudi. Što se tiče HTC je u pitanju, Sense pitanja više od osnovne platforme, a razlog Saće nije kupac OS ovdje izričito je navedeno kao HTC nemaju dovoljno vremena s najnovijim Google kôd i tako ga prilagoditi zahtjevima puni smisao. Pretpostavljam da je Utvrđuje da.

Postoji još par programa poboljšanja, i obilježavanje uvođenje plodova HTC nedavne ponude: OnLive oblak igre će dolaziti s Flyer u obliku app vam se otvoriti za pristup web-u povezan je dosadno-olakšavanja usluga, dok da stjecanje Saffron Digital pretvorio u app HTC Bdjeti za film streaming i download.

Mi smo proveli malo kvalitetnog vremena s Flyer jedinica nedavno, iako mi nije bilo dozvoljeno da ga uključite, a naše rane dojmovi su prilično mješovita. S jedne strane, mi cijenimo robusnost i izdržljivost da je pruža ljuske jedan komad aluminija, ali s druge strane, Flyer je prilično zrnasto zvijer u vašim rukama. Mi bih zamisliti flasteri u takve ekstra-brzi procesor je glavni krivac za dodatni opseg, iako Flyer je, ironijom sudbine, nije strašno ni svjetlost. Pronašli smo ga teže i općenito puno manje od poliranog dizajn perspektive nego Samsung's Galaxy kartica. U svakom slučaju, HTC bi trebao imati funkcionalne jedinice za nas je odmah nakon njegove MWC pegler jutros, a mi ćemo biti delving u dublje s ovom super-specced uređaj. Hang zbijeno!

Nastaviti čitanje HTC pokreće 1.5GHz, 7-inčni Flyer u tabletama ratova

HTC pokreće 1.5GHz, 7-inčni Flyer u tabletama ratova prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. veljača 2011 02:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar