utorak, 15. veljače 2011.

Deutsche Telekom rolling out NFC isplate s T-Mobile USA, drugim tržištima u ovoj godini, NFC iPhone zajedno za vožnju?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/deutsche-telekom-rolling-out-nfc-payments-with-t-mobile-usa-oth/:
Na svojoj konferenciji za novinare u ___B_Mobile Svijet Congress___E_ danas, Deutsche Telekom - Njemački roditelj T-Mobile podružnica širom svijeta - spominje se da ću započeti spuštanje NFC platnim sustavima u UREÐAJI na više tržišta s početkom ove godine s punim implementacijama u 2012 . T-Mobile SAD će biti uključeni u akciju kroz Isis inicijativu najavila krajem 2010 u suradnji s AT & T i Verizon, ali ovdje je gdje se dobiva posebno zanimljiv: DT execs naizgled ime pao jabuka tijekom live događaja za 2011 lansiranje. Naravno, tu je nijedan nestašica glasine da je sljedeći-gen iPhone će uključivati i neke način NFC sposobnosti, i to sigurno izgleda kao potvrda Apple će raditi čudesa u poduzimanju tehnologije na novu razinu potrošača prihvaćanja. Slijedite pauze za punu press release - to ne spominje jabuka, zanimljivo, tako da je sasvim moguće da je to izvršni slip-up. Više o ovom kao što smo ga.

Nastaviti čitanje Deutsche Telekom rolling out NFC isplate s T-Mobile USA, drugim tržištima u ovoj godini, NFC iPhone zajedno za vožnju?

Deutsche Telekom rolling out NFC isplate s T-Mobile USA, drugim tržištima ove godine, iPhone zajedno za vožnju? NFC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 07:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Telefon Scoop | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar