utorak, 15. veljače 2011.

AMD Athlon, Phenom i Sempron imena mogu biti ubijeni off u korist Vizija brenda

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-athlon-phenom-and-sempron-names-may-be-killed-off-in-favor/:
AMD je dugo očekivani isporuke CPU-GPU hibridni čips u obliku svojih Fusion tehnologije već jedna žrtva u tvrtke branding strategije (mi ćemo vam nedostaju, ATI !), ali sada smo učenje da postoji svibanj biti još više zalihost gaćice se dodjeljuju. X-bit labs su otkrili dokumentaciju koja tvrdi AMD namjerava poslati svoje prezime procesor anale povijesti, ide umjesto s različitim klasama svoju viziju marke. Athlon, Phenom, Sempron i nadimaka znamo danas će biti zamijenjen, FX i E serije, odnosno, s Llano APU okupatorske mid-range sektoru, quad-core i okta Zambezi čips ošamario s oznakom FX , i nisko kraj dobivanje oznake ostatak E. Budući da je trenutni shemu imenovanja stvarno ne prenijeti puno korisnih info za ne-inicira, to bi čini se korak u pravom smjeru za AMD, ali samo mi se ne sviđa vidjeti stare prijatelje nestaju bez traga. Pogodi Athlon XP Thunderbird samo će morati živjeti u našim srcima umjesto.

AMD Athlon, Phenom i Sempron imena mogu biti ubijeni off u korist Vizija brenda prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. veljače 2011 08:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor X-bit labs | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar