utorak, 15. veljače 2011.

Nokia C5-04 s T-Mobile marke dobiva certifikat Bluetooth: da li je Nuron 2 još uvijek na?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/nokia-c5-04-with-t-mobile-branding-gets-bluetooth-certified-is/:
Znači li to da je pucao tamo gore, pogledajte samo malo kao što su T-Mobile navodno police Nuron 2 ? Zašto da, to - tako da bi se činiti da telefon ima kod modela C5-04, u skladu s Bluetooth SIG ovjera podataka. To bi puno smisla jer glasine Nuron zamjena bio obličje poput rebranded C5-03 , već i Nokia bi trebao poprsje vanjska strana nov model jer kod T-Mobile verzija će zahtijevati podršku za AWS 3G. Pitanje je, da li to znači da telefon natrag na T-Mobile's plan? To ne bi bilo izvan pitanje za konzerve uređaj nastaviti svoj zombi-esque šetnja svjetskih certifikacijskih tijela - ali to također može značiti da je prijevoznik i dalje želi da biste dobili ovaj učinio, Nokia nema Windows Phone brzina spreman dosta još, poslije svega.

Nokia C5-04 s T-Mobile marke dobiva certifikat Bluetooth: da li je Nuron 2 još uvijek na? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. veljača 2011 09:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Bluetooth SIG | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar