utorak, 15. veljače 2011.

Olympus E-PL2 pregledani, smatra još solidan, ali ne revolucionarno Micro Four Thirds upis

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/olympus-e-pl2-reviewed-deemed-another-solid-but-not-groundbreak/:
Olympus E-PL2 pregledani, smatra još solidan, ali ne revolucionarno Micro Four Thirds upis
Najbolja stvar o novom E-PL2 iz Olympus , tvrtke najnovije Micro Four Thirds toga? 14 - 42mm kit objektiv koji dolazi s njim, očito. To je 30 posto brže da se usredotočite i, povrh toga, puno mirniji kada uzimajući svoj OS na. Izlazeći izvan toga, novi strijelac nudi izgrađen-in flash, podrška ISO do 6400, kada vam je potrebna dodatna pomoć u mraku, mnogo veću rezoluciju ekrana na leđima i, ako ste u guranje fotografije bežično je Penpal Bluetooth dongle će to učiniti. Digital Photography Review pronašao da bude dobar izvođač, na rangu s ranije E-PL1 ali malo clumsier za promjenu postavki ekspozicije nego na E-P2 . Dakle, nije točno jasne preporuke za ovaj $ 599 pucač, što znači da možda želite pročitati cijeli tekst, ako ste još uvijek na ogradi.

Olympus E-PL2 pregledani, smatra još solidan, ali ne revolucionarno Micro Four Thirds stupanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 09:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Digitalna Fotografija pregled | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar