utorak, 15. veljače 2011.

HTC osvježava Android postavu s nevjerojatnim S, Desire S i S Wildfire

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/htc-refreshes-android-lineup-with-incredible-s-desire-s-and-wil/:
Buttonless čudo smo nekad znali samo kao " HTC's upcoming admiralski brod uređaj "je danas objavio da će Nevjerojatno S. To je novi 4-incher koji emulira Droid Nevjerojatno je uspješni industrijski dizajn, ali odstupa u mnogim drugim načinima, uključujući i činjenicu da će lansirati globalno - u nekom trenutku u ranim Q2, ali sa samo 2,2 Android na brodu. Moramo vidjeti jedan u osobi ispred današnjeg otkrivanja i moramo reći da se osjeća kao vrlo čvrsto i uredno izgradio stroj džep. Kapacitivni tipke 'naljepnice nisu slikane na i zapravo rotirati s ekrana, tako da oni mogu biti u krajolik ili portret mod, bez obzira na svoje želje (i fizički položaj). Otkrili smo da je uvijek tako jednostavno malo lice dodano veći osjećaj interakcije s telefonom, plus - neka je to lice - to je samo tona zabavno raditi.

u smislu teško naočale, Nevjerojatno S dolazi sa 1GHz Qualcomm MSM8255 podlogom od 768MB RAM-a, 720p HD video-sposoban 8 megapixel kamera sa dual LED bljeskalica i autofokus, 1,3 megapiksela front-suočava slike taker, a 1450mAh baterija. Rezolucija je vaše standardno pitanje 800 x 480.

To res je također dijele još u HTC nedavno pokrenula Prijave danas, 3,7-inčni želja S. To je u osnovi HTC čežnja u novi aluminijski unibody ljuska, čineći korištenje uglavnom isti dizajn jezika i specifikacije. Kamera je još uvijek 5 megapiksela jedinica, a pridružili MSM8255 napajanje stvari iznutra, novi prednji okrenut kameri (1.3MP), 768MB RAM, i 1450mAh baterije. Velika razlika između njega i Nevjerojatno je to pokreće uz jest da Desire S će brod s Gingerbread od samog početka, koji bi trebao biti neko vrijeme u sredini Q2 2011.

Ubrzo nakon lansiranja, svi ćemo doći do svjedoka debi Wildfire S, novi low-end ponudu iz HTC, koji kurble gore rješenje od QVGA do HVGA u odnosu na svog prethodnika i dodaje još boje i živost radi te efemerne mladih apel da se svi ti telefon makeri za lov. Poantu u Wildfire S 'korist je da će također doći sa Gingerbread preloaded. Mi ćemo uskoro biti grabbing više ruku na vrijeme, zajedno sa slikama i video, sa svim ovim uređajima tako nositi s nama.

Nastaviti čitanje HTC osvježava Android postavu s nevjerojatnim S, Desire S i S Wildfire

HTC osvježava Android postavu s nevjerojatnim S, Desire S i S Wildfire prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 02:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar