utorak, 15. veljače 2011.

Intivation uvesti Umeox Apollo smartphone: $ 100, solarni pogon, Android 2,2 (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/intivation-intros-umeox-apollo-smartphone-100-solar-powered/:
Čvrsto? Provjerite. Ugrađena bljeskalica? Klimanje. Solarni panel na zadnjoj? Yep. Android 2,2? Za siguran. Sve osnove (i potom nekoliko dodataka) su tossed na smartphone Umeox Apollo, pokazala off za prvi put danas na ___B_Mobile Svijet Congress___E_ u Barceloni. To je jedva high-end uređaj - u stvari, na samo $ 100 off-ugovor, on je dužan da se jedan od manje sposoban Froyo slušalice na tržištu. No, s obzirom da je to pozicionirana staviti Android u ruke onih koji nisu baš champing na malo provesti mjesec plaća na telefon, mi bismo reći da je ogroman korak u pravom smjeru. Kada se pita o specifikacijama, rekli su nam da se očekivati MediaTek procesor, utor za microSD kartice, straga-suočava kameru i utor za SIM karticu. Jedinica na zaslonu je neradna mockup, s na licu mjesta, predstavnik napomenuti da pošiljke trebalo početi u Europi, Latinskoj Americi i Indiji ovog svibnja (s drugim nacijama slijediti). Uređaj osjetio na zadovoljavajući način solidan, ali nažalost, nije tehnički detalji su bili na raspolaganju u vezi solarni panel na stražnjem dijelu.

U međuvremenu, tvrtka je showcasing nekoliko drugih inovacija: novi solarne ćelije mikročip i svoj prvi solarnih ćelija. Prije ovog tjedna, Intivation samo prodaje mikroprocesora, prisiljavajući partneri otići i pronaći svoj panel dobavljača. Sada, to je ulazak još jedan posao s Sunboost3 sve-u-jednom solarnih modula, i ako je to nada i snova, da ćete početi dobivati te na pobio nadolazeće UREÐAJI. Hit PDF ispod za više od gnjidama istrajan-, i zavirite Apollo mockup u galeriji ispod.

Intivation uvesti Umeox Apollo smartphone: $ 100, solarni pogon, Android 2,2 (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 23:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Intivation (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar